Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ...


ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
  ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
 

 ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
                   
επτά (7) θέσεις  
1. Είναι βασικό να μην εμπιστευόμαστε το χαζοκούτι της TV. Να αναζητάμε την αλήθεια (ιεραρχικά) από το Διαδίκτυο, τις Εφημερίδες, τα   Περιοδικά, και από το Ραδιόφωνο – με κριτικό πνεύμα.

2.Να συμπαραστεκόμαστε σε όποιον κλάδο   συκοφαντείται και εξευτελίζεται. Όταν θα απελευθερωθούμε θα λύσουμε τις διαφορές μας.

3.Να μην εμπιστευόμαστε και να μποϋκοτάρουμε ανοικτά  όποιο ΜΜΕ υποστηρίζει την  κατοχική κυβέρνηση και τα μέτρα της.

4. Να διατηρούμε τη πολιτική και την ιστορική μας  μνήμη μας. Σε ότι προβάλλουν να εξετάζουμε : ποιος το λέει  (ιστορία και το ήθος του), και ποιον εξυπηρετεί .

5. Να αναζητάμε το σαφές και το κατανοητό. Να απορρίπτουμε το ασαφές και  το αόριστο. Να προστατεύουμε  την περιουσία μας, τα δικαιώματά μας και την πολιτιστική μας ταυτότητα.

6. Να χρησιμοποιούμε την Απλή Λογική, την Λαϊκή Σοφία, και τον Όμηρο. Είναι τρία πανίσχυρα νοητικά  όπλα που κατατροπώνουν τον  σκοταδισμό.

7.Να μην υποκύπτουμε στον Κατευθυνόμενο Τρόμο (απειλές πείνας, πολέμου, πανδημίες κτλ) και στην απαισιοδοξία. Να διατηρούμε την ελπίδα το όραμα και το θάρρος μας. Να απορρίπτουμε  τους μονόδρομους,

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι της παραποίησης της Ελληνικής Ιστορίας, οι πρόξενοι της φτώχιας,  οι ενταφιαστές των εργασιακών δικαιωμάτων και οι καταστροφείς της Εθνικής Οικονομίας τολμούν  και μιλούν για … πατρίδα!                                                                                      
Αντισταθείτε