Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Δεν είναι κρίση είναι γερμανική εισβολή !


Δεν είναι κρίση είναι γερμανική  εισβολή !     

Του ΜΠΑΜΠΗ ΔΕΛΗΝΤΑΔΑΚΗ μέλους της ΚΕ του ΔΗ.Κ.ΚΙ. 

δημοσιεύτηκε στο Παρόν 
 
«Μία ισχυροτέρα φυλή [οικονομία] θα παραμερίσει τας ασθενεστέρας. Διότι η ανάγκη της ζωής θα καταρρίψει τελικώς τους μωρούς φραγμούς του λεγόμενου ανθρωπισμού των ατόμων διά να παραχωρήσει την θέσιν του εις τον ανθρωπισμόν της φύσεως [αγοράς] που  καταστρέφει τους [οικονομικά] ασθενείς διά να δώσει την θέσιν των εις τους [οικονομικά] ισχυρούς»

Α. Χίτλερ

Τον γερμανικό ιμπεριαλισμό η ανθρωπότητα τον γνωρίζει πολύ καλά (δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ρατσισμός, στρατόπεδα συγκέντρωσης, ομαδικές εκτελέσεις αμάχων, γκέτο, βασανιστήρια,  πειράματα σε ανθρώπους…). Δεν είναι όμως γνωστές  οι νέες μέθοδοι του γερμανικού  ιμπεριαλισμού. 
Άουσβιτς Η εργασία κάνει τον άνθρωπο... ελεύθερο
Ο Νικολό Μακιαβέλι, πέντε αιώνες πριν, αναφέρθηκε στη δύναμη των οικονομικών εργαλείων, για  την κατάκτηση μιας χώρας. Πόσο ο οικονομικός πόλεμος μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός με  τα όπλα. Είχε δίκιο.
Δεν  είναι  ανάγκη να βομβαρδιστούν οι παραγωγικές μονάδες μιας χώρας από τη Λουφτβάφε, αρκεί να μείνουν  χωρίς χρήματα και πελάτες. Δεν είναι ανάγκη να εξοντωθεί  ο πληθυσμός ενός έθνους από τα Ες Ες, αρκεί  να φυτοζωεί στην φτώχεια και την υπερχρέωση.
Εκείνο που βάλλεται σήμερα  είναι η μικρή και η μεσαία ιδιοκτησία των Ελλήνων, η κατοικία τους. Βάλλεται ό,τι έχει απομείνει από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας (ελληνική βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, αγροτιά). Εχθροί και οικονομικοί δοσίλογοι πυροβολούν ό,τι έχει απομείνει από τα δικαιώματα (μισθωτών και συνταξιούχων), ό,τι έχει απομείνει από την Εθνική Περιουσία.  Όλα αυτά  που συνθέτουν την υλική  υπόσταση  του έθνους(το έθνος που δεν έχει καμιά σχέση με τον Ναζισμό).
Για αυτό στοχεύουν  στην ψυχή του λαού, στην αυτοεκτίμησή του. Βρίζουν γουρούνια (PIGS), προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τα διαχρονικά δημιουργήματά του. Ένα  λαό που έκανε το σφάλμα να τους εμπιστευτεί, να αντιγράψει την πολιτική τους (τον Νεοφιλελευθερισμό), να καταργήσει το νόμισμά του.
Όταν καταλάβουν την χώρα θα μπορούν να κατασχέσουν ό,τι της ανήκει: Τον ορυκτό της πλούτο (που είναι άφθονος) και τα ιστορικά της δικαιώματα.
Δεν είναι κρίση είναι γερμανική εισβολή !
Χώρες που αντιμετώπισαν παρόμοια οικονομικά προβλήματα από την «κρίση» (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία ακόμα και σε κάποιο βαθμό η Γερμανία) άνοιξαν τους κρουνούς του χρήματος, δεν τους έκλεισαν.
     Στον πόλεμο πολίτες και στρατευμένοι οφείλουν  να διατηρούν  ακμαίο το ηθικό, αλώβητο από την εχθρική προπαγάνδα που σήμερα προσπαθεί να επιβάλει λιτότητα, φτώχεια, αποεπένδυση και  καταστροφή της πραγματικής οικονομίας.
Και τέλος η Αριστερά να πάψει να παριστάνει ότι δίνει… αγώνα κατά της… πλουτοκρατίας, περιμένοντας να ανδρωθεί το… ευρωπαϊκό  κίνημα. Ο εχθρός, οι σύμμαχοι είναι άλλοι – όπως και οι «μορφές πάλης».