Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞAΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ 
Ελληνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - νέο ΕΑΜ
Ελεύθερη Ελλάδα !

Η Νέα Τάξη (ο σύγχρονος Ολοκληρωτισμός) διορίζει, κουρελιάζοντας το Σύνταγμα μας, «πρωθυπουργό» έμπιστο στέλεχος της Μέρκελ, και μέλος της «Τριμερούς Επιτροπής» (Trilateral Commission). Η «Τριμερής» υπηρετεί τη διεθνή ελίτ των τραπεζιτών και έχει ως σκοπούς της: (1) Την διάλυση των Εθνικών Κρατών και τον οριστικό ενταφιασμό των Εθνικών Κοινοβουλίων και εκλογών. (2) Την αφαίρεση κάθε συλλογικού ή ατομικού δικαιώματος (οικονομικού, εργασιακού, κοινωνικού κ.ά.) στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης και της απάτης των «αγορών». Για την επιβολή της δικτατορίας των τραπεζών στη Νότια Ευρώπη η, Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ως μέσα: την «Ευρωπαϊκή Ένωση» (Γερμανία), το Ευρώ (διπλό Μάρκο), το ιδεολόγημα των Ανοικτών Συνόρων (Open Borders) και το τοκογλυφικό «Χρέος» των χωρών του Νότου. Ως εφαλτήριο, πειραματόζωο και χώρα πρώτης εφαρμογής έχει επιλέξει και χρησιμοποιεί τη χώρα μας.
Υψώνει εναντίον μας ένα Δ΄ Ράιχ, με όπλα αυτήν την φορά οικονομικά και επικοινωνιακά, (στρατηγική της ήπιας ισχύος) και συνεργάτες τις ενσωματωμένες -από τον καιρό της Συνθήκης του Μάαστριχ- εκμαυλισμένες, τοπικές πολιτικές ηγεσίες, για το ίδιο αποτέλεσμα με τον Ναζισμό: Κατοχή, φτώχεια, εξαθλίωση, θάνατο!
Στην περίπτωση της χώρας μας, ενός προεπιλεγμένου στόχου της «Δύσης» με ιστορικές παρακαταθήκες, σημαντική γεωπολιτική θέση και ορυκτό πλούτο, δεν πρόκειται μόνο για καπιταλιστική αρπαγή πλούτου. Η Νέα Τάξη επιδιώκει τη συλλογική εξόντωσή μας ως έθνος και ως λαό!
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ήρθε να επιτελέσει ό,τι δεν μπόρεσε μόνο του το ΠΑΣΟΚ. Να εγγυηθεί την τελική Πτώχευση του Λαού, την Κατοχική Οικονομία, την Κατοχική Ψευτοδραχμή, και μια - μεγαλύτερη του 1922 - εθνική καταστροφή. Αυτά τα κόμματα και οι «Πρόθυμοι»(ΔΗΜΑΡ,ΔΗΣΥ,«οικολόγοι»κτλ) προωθούν την αποσύνθεση και διαμελισμό της χώρας μας και της Βαλκανικής σε ζώνες ελεύθερης εκμετάλλευσης, ζώνες «υπό απόσπαση». Το ίδιο προετοιμάζεται στα ανατολικά σύνορά μας, στη ζώνη «Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη» με τις συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι ήδη από το από το 1997 και 1998. Οι κατοχικές κυβερνήσεις κομίζουν:
-Βίαιη Φτωχοποίηση (Αλβανοποίηση), Στάση Πληρωμών στο εσωτερικό με σκοπό την ανεξέλεγκτη ύφεση (απορρύθμιση), απολύσεις, μετανάστευση των Ελλήνων, κατάρρευση και «λουκέτα παντού»! Κατασχέσεις καταθέσεων, πλειστηριασμούς σπιτιών, αρπαγή της μικρής Ατομικής Ιδιοκτησίας, και αφανισμό της Μεσαίας Τάξης.
-Κύρωση της νέας «Δανειακής Σύμβασης» από την Βουλή ώστε με υπερίσχυση του Αγγλικού Δικαίου επί του Ελληνικού να κατάσχονται κρατικές υποδομές, μνημεία πολιτισμού και φυσικού κάλους και ορυκτός πλούτος της πατρίδας μας καθώς και η μικρή Ατομική Ιδιοκτησία!
-Άρση των Προσωπικών Δεδομένων και κάθε Επαγγελματικής Δεοντολογίας, Ιδιώνυμο, Δουλεία και Ηλεκτρονικό Φακέλωμα στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση των «αγορών»…
Ο Ελληνικός Λαός θα αντιμετωπίσει τα σχέδια καταστροφής, γνωρίζει ότι δεν είναι αυτό «το ριζικό του». Γνωρίζει τους υπαίτιους. Γνωρίζει και που βρίσκεται η δύναμή του. Ώρα να την αξιοποιήσει!
Να ενωθεί και να αποκρούσει από κοινού τη θανάσιμη ιμπεριαλιστική εισβολή, την Ξένη Κατοχή, την κατευθυνόμενη εξαθλίωση και το πολιτικό σύστημα, το οποίο από μια εικοσαετία συνεργάζεται και συνεταιρίζεται μαζί της. Ας αφήσει για μετά το αν «θα ανατρέψει τον καπιταλισμό» ή θα επιλέξει τον «Ευρώπη των Λαών» κτλ.
Να ενωθεί σε συμμαχία του προδομένου κόσμου της Λαϊκής Δεξιάς και της 3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ με τους Αγανακτισμένους και την Αριστερά σε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία: από τον μισθωτό, τον άνεργο, τον νέο, τον αγρότη, τον αυτοαπασχολούμενο, τον παραγωγικό επιχειρηματία που συνθλίβεται, τον ένστολο πολίτη, τον ελεύθερο διανοούμενο, κάθε Έλληνα!

Απαιτείται για το σκοπό αυτό ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο, ένα σαφές, ισχυρό, ιδεολογικό Πρόσταγμα Αρχών με τη δυναμική της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης 1940-44, ένα Νέο ΕΑΜ ικανό να δώσει πολιτική διέξοδο. Να μετατρέψει την λαϊκή οργή σε εξέγερση και Ανένδοτο Αγώνα μέχρι τη Νέα Εξουσία και τη Νίκη.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…
   
Νέο ΕΑΜ - Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (12 ΣΗΜΕΙΑ)
1) Τέλος το «ανήκομεν εις την Δύσιν» , Εθνική Στρατηγική και αξιοποίηση των γεωπολιτικών, πλουτοπαραγωγικών, εδαφοκλιματικών κ.ά. συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας. Επανακαθορισμός της διεθνούς θέσης της και Εναλλακτικές Πηγές Δανεισμού. Συνεργασία με τη Ρωσία και τις χώρες του BRIC. Πρόταξη της ιστορίας, της γλώσσας και του πολιτισμού μας!
2) Μονομερής Διαγραφή του «Χρέους» το οποίο έχει αποπληρωθεί δύο φορές έως το 2009! Καταγγελία της επιχείρησης διεθνούς διασυρμού της χώρας (σαν διεφθαρμένη), και τρομοκράτησης του λαού με το Μέγα Ψεύδος πως από τις δόσεις των «δανείων» πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και λοιπές υποχρεώσεις του Κράτους. Διεκδίκηση των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Κατοχικού «Δανείου», που μας οφείλει η Γερμανία και ξεπερνούν κατά πολύ το δικό μας «Χρέος». Η Γερμανία  έχει αποζημιώσει όλες τις άλλες χώρες πλην της Ελλάδας.
3) Αντιμετώπιση των «Ελλειμμάτων» με κατάσχεση του παράνομου πλούτου τον οποίο αποθησαύρισε το παρασιτικό μεγάλο κεφάλαιο και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της τελευταίας εικοσαετίας. Αυτός ο παράνομος πλούτος που και ξεπερνά τα 160 δις, εάν υπάρξει η πολιτική βούληση, μπορεί να συλληφθεί!
4) Τιμωρία και Δήμευση περιουσιών των καταχραστών, όσων καταπάτησαν το Σύνταγμα, και όλων όσων: (α) Με δηλώσεις (Τιτανικός, βουλιάζουμε κτλ) υπονόμευσαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, (β) Πλαστογράφησαν και χάλκευσαν κρίσιμα στοιχεία σε βάρος της -Έλλειμμα του 2009, (γ) Με τη διεύρυνση από Τ+3 σε Τ+10, του Χρόνου Διαπραγμάτευσης των Ομολόγων το 2009 (όταν δανειζόμασταν με 2%) εκτόξευσαν τα επιτόκια και κίνησαν τη «κούρσα των spreads». Κατάργηση των διπλών «Βουλευτικών Συντάξεων».
5) Εθνικό Νόμισμα! (όχι ξεπεσμένη, κατοχική Ψευτοδραχμή της Μέρκελ). Το Ευρώ με την καταστροφή της Παραγωγής μας και τον Νεοφιλελευθερισμό, μας μετατρέπει σε τριτοκοσμική χώρα «τύπου Μπουρκίνα Φάσο» που έχει και αυτή «Σκληρό Νόμισμα» και «Ανοιχτή Οικονομία», αλλά λιμοκτονεί. Η μετατροπή γίνεται στην αρχική τιμή(1Ευρώ=340,75Δρχ), οι καταθέσεις σε ευρώ παραμένουν ακέραιες σαν συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται.
6) Εθνικοποίηση -με λαϊκό έλεγχο- των τραπεζών και ΔΕΚΟ, διαγραφή των χρεών των μικροφειλετών στις Τράπεζες.
7) Επάνοδος σε Εθνική Οικονομία και Εγχώρια Παραγωγή με στήριξη: από τις νέες -υπό λαϊκό έλεγχο- ΔΕΚΟ την μικρή και μεσαία επιχείρηση και το μεγάλο αγροτικό πλεονέκτημα της χώρας. Και κυρίως, από τις Δημόσιες Επενδύσεις με έναν Δημόσιο Τομέα απαλλαγμένο από το Κομματικό Κράτος και από το Βαθύ Κράτος των Media, των «εργολάβων» και των Βρυξελλών.
8) Ακύρωση Μνημονίων, Δανειακών «Συμβάσεων» και όλης της νομοθεσίας για χαράτσια, κόψιμο μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, εργασιακά, περιβάλλον,ολοκληρωτικά μέτρα κτλ. Στήριξη του λαϊκού εισοδήματος και του Κοινωνικού Κράτους. Έτσι θα κινηθεί πάλι η Αγορά, η Παραγωγή και να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη, και έσοδα, στο Κράτος.
9) Καμιά υποχώρηση στα 12 μίλια, στην υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και στο FIR  του Αιγαίου .
10) Αμυντικό Δόγμα, υπεράσπιση του Ενιαίου Χώρου Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη που έχει υποθηκευθεί στην Άγκυρα από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
11) Όριο και κριτήρια για την αντιμετώπιση του λιμνάζοντος Μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο εξορίζει την Ελληνική εργατική τάξη και απειλεί τη συνέχεια του τόπου.
12) Συντακτική Εθνοσυνέλευση  για Λαϊκή κυριαρχία. Δημοψηφίσματα θεσμοθετημένα μόνο από τη λαϊκή πρωτοβουλία, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη - δικαστήρια ενόρκων.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
 
«η προκοπή για τους ελεύθερους/για μας»
 K.Παλαμά: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου