Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μανιφέστο για μια μετα-εθνική και ομοσπονδιακή [;] Ευρώπη





Μανιφέστο για μια μετα-εθνική και ομοσπονδιακή [;] Ευρώπη

[το «κακό» έθνος πάντα στο στόχαστρο

 του Σύγχρονου Φασισμού (της Νέας Τάξης) ]


Από http://europecafe.wordpress.com

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, ο Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit) ευρωβουλευτής και  συμπρόεδρος των Πρασίνων στο «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» [η Οικολογία σταθερά  με  το μέρος του Σύγχρονου Φασισμού (της Νέας Τάξης)]  και ο Φερχόφσταντ (Guy Verhofstadt), πρόεδρος της Ομάδας «Φιλελεύθερων  Δημοκρατών» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,


 

To βιβλίο τους  ε υ τ υ χ ώ ς   μεταφράστηκε και στα ελληνικά,  έτσι μπορεί καθένας να κατανοήσει την ιδεολογία της Νέας Τάξης και τη συνάφειά της με τον Ιστορικό Φασισμό.

ήρθαν  στο LSE (London School of Economics and Political Science)  για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης και για να υποστηρίξει την «μετα-εθνική και ομοσπονδιακή Ευρώπη» [το «κακό» έθνος πάντα στο στόχαστρο  του Σύγχρονου Φασισμού (της Νέας Τάξης) ], και  να παρουσιάσει στο νέο βιβλίο τους, για την [;] Ευρώπη. 

Στο βιβλίο τους αν αφαιρέσεις μερικές κοινοτοπίες για  «αειφορία, πράσινη ανάπτυξη, βιωσιμότητα, ευρωπαϊκή  αλληλεγγύη…» μένει ο φασιστικός πυρήνας που είναι κατάργηση του Έθνους και της Δημοκρατίας. Υποστηρίζουν ανοικτά ότι η «Ευρώπη» πρέπει να μετατραπεί σε αυτοκρατορία ! Από τα πιο αποκαλυπτικά νεοταξικά – φασιστικά μανιφέστα ! Διαβάστε το !

ΜΔ

 (περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ)