Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Εγκώμια στην Ξένη Κατοχή από τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης !


Εγκώμια στην Ξένη Κατοχή  από  
τον Άνθιμο  Θεσσαλονίκης! 
Αυτός ο κύριος φοράει το ίδιο ράσο 
με τον Παπαφλέσσα!


Σε ομιλία του αναφέρει:
«Έχουν γίνει ερείπια από την αγωνία ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας  [!] Γκρίνια από τα ΜΜΕ – Δεν μπορούμε να πέφτουμε πάνω τους και να είμαστε μίζεροι [..] είμαστε όλοι ένοχοι [ό,τι λένε οι «αντι»-ρατσιστικές"ΜΚΟ"], όλοι μας ξεκουραζόμαστε [ό,τι λέει ο Πάγκαλος που μας βρίζει κοπρίτες] και θέλαμε εκδρομές και αυτοκίνητα [φοβερή... χλιδή το αυτοκίνητο, η εκδρομή και διακοπές ] . Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι μας λένε "είμαστε μαζί σας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε μαζί σας

[όπως το 1941-1944 οι δωσίλογοι μας  έλεγαν "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"]»  
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 


Με λίγα λόγια, στο πολιτικό και εθνικό επίπεδο μας λέει ό,τι και ο δήθεν αντίπαλός του ο Μπουτάρης. Οι δήθεν διαφορές περιορισμένες γύρω από το σεξ, είναι για το θεαθήναι… 


Για την υπενθύμιση της Αλήθειας·   πριν την Σημερινή  Ξένη Κατοχή που (που αρχίζει από τον Μάιο του 2010) οι Έλληνες είχαν:

1.    30% κάτω στους μισθούς-συντάξεις από το Μ.Ο. της «Ευρωζώνης» και 30% πάνω στις τιμές των σουπερμάρκετ για ομοειδή προϊόντα.

2.    50% υπερχρεωμένοι (οι περισσότεροι για βασικές οικονομικές ανάγκες όπως υγεία και διατροφή), και 25% κάτω από το όριο της φτώχιας.

3.    Καταστραμμένη την Παραγωγική Οικονομία κατά 70% μας λόγω Ευρώ, ποσοστώσεων κτλ

4.    Την μεγαλύτερη ανεργία  από το Μ.Ο. της «Ευρωζώνης».
Αυτά επαναλαμβάνουμε πριν την Σημερινή  Ξένη Κατοχή
Ας ψάξει αλλού ο κύριος Άνθιμος για φταίχτες 
και ενόχους και όχι στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: