Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κοίτα ποιος κατηγορεί για Ρατσισμό τους Έλληνες !



[Κοίτα ποιος κατηγορεί 
για Ρατσισμό τους Έλληνες!]
Γερμανος λέει : «Αίσχος για την Ευρώπη» η μεταχείριση των προσφύγων στην Ελλάδα

newsbeast.gr 21 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανία και ΕΕ μπορούν να προσφέρουν λογιστική βοήθεια
Έλληνας νεκρός από πείνα  στην Πρώτη Γερμανική Κατοχή (1941-1944)
 Σφοδρές επικρίσεις για την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα εξαπολύει ο Μάρκους Λένινγ, επιτετραμμένος της γερμανικής κυβέρνησης για τα [;] ανθρώπινα δικαιώματα, με αφορμή την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας.
«Είναι ένα αίσχος για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στη Ελλάδα» δηλώνει ο Λένινγ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, ωστόσο, σύμφωνα με την Deutsche Welle, παραδέχεται ότι η Ελλάδα φέρει το μεγαλύτερο βάρος ως πύλη εισόδου μεταναστών προς την ΕΕ.
«Λείπει η πολιτική βούληση», υποστήριξε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «εάν δεν έλειπε, θα υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι στο δημόσιο που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν».
Σύμφωνα με τον Λένινγ, η Γερμανία και η ΕΕ της προσφέρουν λογιστική βοήθεια. «Εάν η Ελλάδα δεν μπορεί με τις δικές της δυνάμεις να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτούμε μήπως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθούμε σε διεθνείς οργανώσεις, όπως η Διεθνής Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες των ΗΕ», καταλήγει ο γερμανός αξιωματούχος. 
  
Και μερικά σχόλια :

  • Κοίτα ποιος μιλάει...ας τους μαζέψουνε στην Βόρεια Ευρώπη […].υποκριτές με Όσκαρ!
  • Μπράβο ρε Γερμανέ φιλάνθρωπε ανθρωπιστή,πρώτα τους πουλάτε πυρομαχικά μετά τους διώχνετε από τοις πατρίδες τους και μετά; Μπλα, μπλα, μπλα, ουστ κουραμπιέδες!
  • […] να τους πάρετε στην Γερμανία , όλους  […] . Δεν φτάνει που μας κάνατε χωματερή ψυχών εδώ  […]  πεθαίνουν οι Έλληνες . Για αυτούς καμία συμπόνια ; ε ;
  • Βέβαια και λείπει η πολίτικη βούληση ! Να πάει ένας να τους πει : Πόσοι είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα ; 2.000.000 ;  δια 27 κράτη-μέλη, πάρτε από 80.000-90.000 ο καθένας […]
  • Να τους πάρουνε στην Γερμανία που είναι πλούσιοι και πολιτισμένοι!