Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ»...



Η ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ»
ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
Του ΜΠΑΜΠΗ ΔΕΛΗΝΤΑΔΑΚΗ μέλους της ΚΕ του ΔΗ.Κ.ΚΙ.
Δημοσιεύτηκε στην Αυριανή
Ο σκοπός του κάθε πολέμου, και κατοχής, είναι οικονομικός. Ο πόλεμος δε γίνεται για τα μάτια της   Ωραίας Ελένης – οι αναφορές των Ομηρικών Επών έχουν συμβολική σημασία. Επίσης, τα όπλα  του πολέμου από την  Αρχαιότητα (εκτός από τα συμβατικά) είναι  επικοινωνιακά και  οικονομικά.
Στην περίπτωση της Ελλάδας χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά επικοινωνιακά και οικονομικά «πυροβόλα»: Κατευθυνόμενος τρόμος από ελεγχόμενα «ΜΜΕ», η επιμήκυνση του χρόνου διαπραγμάτευσης των ομολόγων (το περίφημο Τ+3 σε Τ+10), παραποιημένα στατιστικά στοιχεία, δυσφήμιση της οικονομίας της Ελλάδας   και των Ελλήνων   (Τιτανικός, δεν υπάρχει σάλιο, κοπρίτες, λαμόγια, ρατσιστές μαζύ τα φάγαμε κτλ). Και το κυριότερο η κατάργηση του Εθνικού μας Νομίσματος. Να θυμίσουμε ότι η Γαλλική Αποικιοκρατία κρατάει σε έλεγχο και   φτώχεια τις περισσότερες από τις αποικίες της, με τους μηχανισμούς του «σκληρού» νομίσματος, το Φράγκο Δυτικής Αφρικής (XOF) που είναι κρεμασμένο από το Ευρώ.
Παρέδωσαν αμαχητί   την Ελλάδα: επιδοτούμενες «Μ»ΚΟ και η «Κοινωνία των Πολιτών», δωσίλογοι πολιτικοί, σοβαροφανείς τηλεπαρουσιαστές και καθηγητές, με την ανοχή μιας αδρανούς Αριστεράς, που ελπίζει ακόμα στην «Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη» και σχεδιάζει να «καταργήσει τον   Καπιταλισμό». Αυτή τη φορά οι   Γερμανοί (και οι λοιποί «σύμμαχοι») δεν έχασαν ούτε έναν άντρα στο πεδίο της μάχης.
Η Σημερινή Κατοχή υπογράφτηκε την παραμονή της Επετείου του ΟΧΙ και θα ψηφιστεί από (151 plus) άδεια πολιτικά κελύφη. Όμως, δεν αρκεί να θέλουμε την απελευθέρωση της Ελλάδας, πρέπει να γνωρίζουμε: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Απελευθέρωση από την κατοχή και Εθνική Ανεξαρτησία  δεν σημαίνει μόνο   την πτώση της σημερινής κυβέρνησης (που ούτως   ή άλλως κάποια στιγμή θα συμβεί).Ο Αντιμνημονιακός Χώρος συμφωνεί ότι πρέπει να γίνει διαγραφή του «χρέους», να εθνικοποιηθούν τράπεζες, να επανακινηθεί  η Οικονομία, να καταργηθεί η νομική παραγωγή της Ξένης Κατοχής και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όμως, εκεί που δεν  υπάρχει ομοφωνία  είναι στο «Μεταναστευτικό» και στην επιστροφή του  Εθνικού Νομίσματος.
 -Εθνική Ανεξαρτησία σημαίνει Κλειστά Σύνορα, δηλαδή το έθνος αποφασίζει ποιους, πόσους και με ποιους όρους θα φιλοξενήσει -τα Προπύλαια δεν διατίθενται σαν   χώρος  διακίνησης ναρκωτικών από κακοποιούς  οποιασδήποτε εθνικότητας. Για να διατηρήσουμε  Κλειστά τα  Σύνορά μας   αποκρούσαμε τους Ιταλούς στο έπος του 1940. Το ιδεολόγημα των «Ανοικτών Συνόρων» (Οpen Βorders) και ο «αντί»ρατσισμός  επιβλήθηκε από τους Γαλλογερμανούς προκειμένου να συγκρατήσει και να μαζέψει  η Ελλάδα τα θύματα της αποικιοκρατικής και ναζιστικής πολιτικής τους ανά τον κόσμο, μετά το 1990. Για αυτό υποχρέωσαν την Ελλάδα να υπογράψει το «Δουβλίνο Δύο». Επιπλέον, οι περισσότεροι αλλοδαποί είναι φοβισμένοι και δεν συμπαρίστανται  στον αγώνα του Ελληνικού Λαού (ούτε ένας από αυτούς   δεν διαδήλωσε στο Σύνταγμα), ή χειρότερα ελέγχονται από  την  «Κοινωνία των Πολιτών» και  τις  «Μ»ΚΟ, που στην πλειοψηφία τους υπόκεινται οικονομικά και ιδεολογικά στις Δυνάμεις Κατοχής.
- Εθνική Ανεξαρτησία σημαίνει Εθνικό Νόμισμα. Μόνο με αυτό μπορεί να ξαναζωντανέψει η παραγωγή, όπως στην Αργεντινή που απελευθέρωσε το νόμισμά της, δημιούργησε εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και αύξησε τους μισθούς πάνω  από 25%. Είναι δυνατόν χωρίς Εθνικό Νόμισμα να γίνει η διαγραφή του «χρέους»; δηλαδή  η Ελλάδα να διαγράψει το «χρέος» προς τους  Γαλλογερμανούς και εκείνοι απλόχερα να  τυπώνουν και να την εφοδιάζουν με το νόμισμά τους;
-Τέλος με την επιστροφή στη Δραχμή θα σταματήσει η συναλλαγματική αιμορραγία  από τους αλλοδαπούς που στέλνουν τους μισθούς εκτός Ελλάδας. Αυτοί που επιθυμούν να  μείνουν μόνιμα  θα  έχουν συνδέσει τη μοίρα τους με την Ελλάδα - και με το νόμισμά της. Οι υπόλοιποι θα αναζητήσουν  σε άλλες   «συμμαχικές» χώρες «σκληρό» νόμισμα να εμβάσουν στην πατρίδα τους. 
Δεν υπάρχει θέμα Εθνικής Ανεξαρτησίας  που να μην συνδέεται με τη Δραχμή, δεν μπορεί να απελευθερωθεί η Ελλάδα από την Ξένη Κατοχή χωρίς τη Δραχμή.